icon-search
icon-search
  • HIJABHIPS |
    HIJABHIPS |
  • HIJABHIPS |
    HIJABHIPS |
  • HIJABHIPS |
    HIJABHIPS |
  • HIJABHIPS |
    HIJABHIPS |
  • HIJABHIPS |
    HIJABHIPS |
  • HIJABHIPS |
    HIJABHIPS |
  • HIJABHIPS - Eleanor as everyday essentials.

    Eleanor as everyday essentials.

    "Tak sangka ada cotton shawl yang best and harga affordable sangat ! Next time nak beli warna lain pulak"

  • HIJABHIPS - Elegance is when the inside is as beautiful as the outside

    Elegance is when the inside is as beautiful as the outside

    "Puas hati sangat beli dengan Hijabhips ! Definitely repeat. Bawal sangat senang bentuk. Shawl pon material tak sama macam cotton biasa ! "

  • HIJABHIPS - Cherish your best event in life with Hijabhips.

    Cherish your best event in life with Hijabhips.

    "Falling in love teruk ! Start pakai tudung pukul 5.30 pagi and bukak pukul 8.30 malam, masih lagi on point! Kalau tudung lain mesti dah senget benget. Tapi ni herloookkkk sangat. Cantik terletak je. Cameraman pon tegurr tudung tak meragam"

  • HIJABHIPS - Share your sweet friendship and happiness with Hijabhips.

    Share your sweet friendship and happiness with Hijabhips.

    "Ramai ramai pakai bawal classic hijabhips. Semua cakap senang sangat nak bentuk ! Yang selama ni tak reti pakai bawal pon puji puji sebab awning jadi"

  • HIJABHIPS - We blossom like a pretty fresh bouquet of flowers when we are together.

    We blossom like a pretty fresh bouquet of flowers when we are together.

    "Best sangat awal classic ni. Sangat puas hati. Material cotton sama macam cotton mahal, even harga RM 10 je"

  • HIJABHIPS - A picture is worth a thousand words, but a memory is priceless

    A picture is worth a thousand words, but a memory is priceless"

    "Kitorang pakai bawal classic hijabhips. Macam biasa, on point je throughout the day"

Your cart is currently empty.
Continue shopping